Bilete "2 Români" - Dan Puric și Adrian Naidin - Editie de Crăciun - 17 dec, ora 18:00 - Sala Luceafărul

"2 Români" - Dan Puric și Adrian Naidin - Editie de Crăciun

Sala Luceafărul, București

sâmbătă, 17 decembrie, ora 18:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General
100 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Editia de Crăciun va fi specială. Va fi cu colinde si despre colinde, va fi despre intamplari de sarbatori, va fi despre miracolul Crăciunului, va fi despre zambet dar si despre lacrimă.

„Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dăinui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile: CREDINȚA și UMORUL?! Am spus umorul și nu bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, El, Creatorul, atunci în momentul acela când sufla asupra bucății de lut care trebuia să fie poporul român, a zâmbit, având totuși neașteptat și o lacrimă în colțul ochiului.

 

Vă invit în 17 decembrie, de la ora 18, la Sala Luceafărul(fosta Cinema Pro), alături de bunul meu prieten, Adrian Naidin, și el o lacrimă de artist, acum, în momentele acestea de răstriște sufletească, să ne refacem imunitatea ființei românești” 

 

Dan Puric

 

Reguli acces:

-  După începerea spectacolului ACCESUL ESTE PERMIS DOAR IN PRIMELE 2 PAUZE DINTRE CANTECE iar locurile își pierd valabilitatea,

-  Copiii cu varsta mai mare de 7 ani plătesc bilet întreg. 

-  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII DECÂT CONFORM NORMELOR LEGALE!!!

-  Vă informăm să nu cumpărați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Pe acest site biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

-   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, riscați sa nu puteți avea acces in sala de spectacol.

-   Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului!