Bilete Giurgiu: Dan Puric și Adrian Naidin – 2 Români - 15 mai, ora 19:00 - Teatrul Tudor Vianu

Giurgiu: Dan Puric și Adrian Naidin – 2 Români

Teatrul Tudor Vianu, Giurgiu

luni, 15 mai, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Unul dintre cele mai bune spectacole de comedie ale momentului, ajunge la Giurgiu în 03 aprilie.

2 Români este un spectacol de la zambet la lacrimă, cei doi artiști oferind publicului un regal de momente de neuitat.

„Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dăinui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile: CREDINȚA și UMORUL?! Am spus umorul și nu bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, El, Creatorul, atunci în momentul acela când sufla asupra bucății de lut care trebuia să fie poporul român, a zâmbit, având totuși neașteptat și o lacrimă în colțul ochiului. 

Vă invit în 03 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul Tudor Vianu, alături de bunul meu prieten, Adrian Naidin, și el o lacrimă de artist, acum, în momentele acestea de răstriște sufletească, să ne refacem imunitatea ființei românești”. 

Reguli acces:

- După începerea spectacolului accesul este permis doar în primele 2 pauze, între cântece iar locurile își pierd valabilitatea.

- Copiii cu vârsta mai mare de 7 ani plătesc bilet întreg. 

- Contravaloarea biletelor achizitionate, nu se returneaza si nu se fac excepții decât conform normelor legale!

- Vă informăm să nu cumpărați bilete de pe alte site-uri deoarece biletele se vând la suprapreț nefiind autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cei ce achizitionează bilete de pe alte site-uri decât cele autorizate de organizatori (iabilet.ro) își asuma toate riscurile și nu vor avea acces în sala de spectacol.

- Accesul în spațiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printați biletul, riscați să nu puteți avea acces în sala de spectacol.

- Pentru a putea urmării spectacolele artiștilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului!

Vă mulțumim pentru intelegere!