REPROGRAMAT OCTOMBRIE -Horaţiu Mălăele - Ediţie specială (CLUJ) - 22 iunie ora 19:00

REPROGRAMAT OCTOMBRIE -Horaţiu Mălăele - Ediţie specială (CLUJ)

Categorie :SPECTACOLE

Cinema Florin Piersic Cluj-Napoca, Piața Mihai Viteazu 11, Cluj-Napoca Telefon: 0264 530 521

Din cauza unor motive obiective, ce tin de distributie, spectacolul Horatiu Malaele - Editie Speciala ce urma sa aiba loc in data de 22 iunie, la cinematograful Florin Piersic din Cluj, se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior, cel mai probabil la mijlocul lunii octombrie. Biletele deja vandute raman valabile. Spectatorii care doresc sa returneze biletele o pot face doar  prin companiile de ticketing de la care le-au achizitionat.

Spectatorii care pastreaza biletele vor primi un cadou personalizat la intrarea in sala de spectacol!

Editie Speciala este avanpremiera unui nou proiect marca Horatiu Malaele. Maestrul ironiei si al hazului ascutit va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.

Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca de la lacrima emotiei la rasul in hohote.

Noul spectacol are la baza texte puternice, pline de emotie, pigmentate cu momente "Best of  Horatiu", culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului. Muzica special aleasa de Radu Captari si melodiile noi compuse pe texte ale lui Horatiu Malaele, vor intregi acest univers in care veti trai pentru o ora si jumatate.

 

Recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie in care Horatiu Malaele poate fi regasit atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor. Filmul ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul Horatiu Malaele – Editie Speciala de pe 18 aprilie, vor beneficia in mod gratuit de vizionarea peliculei.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;