Bilete Aventurile lui Pinocchio @ Hanu’ lui Manuc - 5 feb, ora 11:00 - Hanu' Lui Manuc

Aventurile lui Pinocchio @ Hanu’ lui Manuc

Hanu' Lui Manuc, București

duminică, 5 februarie, ora 11:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. Se achită bilete atât pentru părinti cât și pentru copii.

35 lei

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Eroul spectacolului nostru vă așteaptă să treceți prin mai multe aventuri. Chiar de la începutul spectacolului facem cunoștință cu Pinocchio, de când tatăl lui, Gepetto, se hotărăște să nu pună ultima bucată de lemn pe foc și să facă din ea o papușă de lemn care “să cânte și să danseze”, cu care să colinde toată lumea.

În loc să ajungă la școală, Pinocchio ajunge la teatru de păpuși unde îi cunoaște pe Arlechino, Colombina dar și pe marele “Mangiafuocco”. Hotărât să ajungă acasă se oprește peste noapte într-un han unde este păcălit de Motan și Vulpe. Zâna Albastră și cei trei doctori fac posibil deznodământul cu bine.

 

Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, dar ....mai ales faptul că nu e bine să minți.

 

Actorii vor da viață personajelor: Pinocchio, Gepetto, Arlechino, Colombina, Mangiafuocco, Motanul, Vulpea, Zâna Albastră și Cei trei doctori.

 

Spectacol lde teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute

 

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Hanu’ lui Manuc - Piața Unirii, Strada Franceză 62-64, Sector 3, București

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole

 

 

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.