Bilete Braila: Dan Puric si Adrian Naidin – 2 Români la Braila - 27 mar, ora 19:00 - Palatul Tineretului

Braila: Dan Puric si Adrian Naidin – 2 Români la Braila

Palatul Tineretului, Brăila

luni, 27 martie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Unul dintre cele mai bune spectacole de comedie ale momentului, ajunge la Brăila în 27 martie. 2 Români este un spectacol de la zambet la lacrimă, cei doi artiști oferind publicului un regal de momente de neuitat.

„Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dăinui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile: CREDINȚA și UMORUL?! Am spus umorul și nu bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, El, Creatorul, atunci în momentul acela când sufla asupra bucății de lut care trebuia să fie poporul român, a zâmbit, având totuși neașteptat și o lacrimă în colțul ochiului.

Vă invit în 27 martie, de la ora 19.00, la Palatul Tineretului din Braila, alături de bunul meu prieten, Adrian Naidin, și el o lacrimă de artist, acum, în momentele acestea de răstriște sufletească, să ne refacem imunitatea ființei românești” 

Dan Puric

Reguli acces:

 -  După începerea spectacolului ACCESUL ESTE PERMIS DOAR IN PRIMELE 2 PAUZE, INTRE CANTECE iar locurile își pierd valabilitatea,

 -  Copiii cu varsta mai mare de 7 ani plătesc bilet întreg. 

 -  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII DECÂT CONFORM NORMELOR LEGALE!!!

 -   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, riscați sa nu puteți avea acces in sala de spectacol.

 -   Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !