Bilete Frumoasa și Bestia @Diverta Lipscani - 29 ian, ora 17:00 - Diverta Lipscani

Frumoasa și Bestia @Diverta Lipscani

Diverta Lipscani, București

duminică, 29 ianuarie, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

S-a întâmplat odată ca un negustor, odinioară foarte înstărit, irosindu-și averile, să fie nevoit să se mute într-o mică fermă de la țară, împreună cu cele trei fiice ale sale. Viata lor in schimb nu era in totalitate fericita deoarece fetele mai mari erau foarte nemulțumite de cele întâmplate, dar mezina, care se numea Bela, încercă să-și mângâie tatăl și să transforme umi¬la lor locuință într-o casă primitoare.

Într-o zi însă cand  omul se hotărî să plece într-o călătorie în­depărtată surorile mai mari îl rugară să le aducă la în­toarcere niște cadouri scumpe, dar Bela de-abia în­drăz­ni să îi ceară tatălui să îi culeagă un trandafir. Nenorocul a fost ca tatăl sa rupă un trandafir din grădina unei bestii care i-a cerut în schimb una din fiice drept prizioniera. Bela le spuse că din moment ce ea abă­tuse nenorocirea asupra familiei sale, numai ea singură tre­buia să sufere pentru asta.

 

O poveste fermecatoare plina de intrigi regale, dragoste si emoții.

 

Actorii vor da viață personajelor: Belle, Bestia, Prințul, Paulina, Alisia, Tatăl, Vrăjitoarea și Matilda

 

Spectacol de teatru cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani.

Durata: 45 de minute     

 

Un spectacol pus in scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole @ Diverta Lipscani (Centrul Vechi, Strada Lipscani nr. 30-34, București, Sector 3).

 

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole

 

Alte mențiuni:

Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 

 


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.