Bilete Motanul încălțat @Diverta Lipscani - 12 feb, ora 17:00 - Diverta Lipscani

Motanul încălțat @Diverta Lipscani

Diverta Lipscani, București

duminică, 12 februarie, ora 17:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces general

Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. Se achită bilete atât pentru părinti cât și pentru copii.

35 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Un spectacol complex, ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interactiv. Acest joc îi va implica foarte mult pe micuţii spectatori, care vor participa activ la spectacol, ajutându-l pe Motanul nostru să-şi ducă planul la îndeplinire.

Copiii vor merge alături de actori într-o călătorie plină de peripeţii şi vor învăţa că bogăţia sufletului este cel mai important lucru.

Actorii vor da viață personajelor: Regele, Motanul Încălțat, Povestitorul, Bufonul, Prințesa, Prâslea, Marchizul și Căpcăunul.

Spectacol de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani.
Durata: 45 de minute.

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole la Diverta Lipscani (Centrul Vechi, Strada Lipscani, nr. 30-34, București, Sector 3).

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:
Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.