Bilete Punguța cu doi bani @ Hanu’ lui Manuc - 19 feb, ora 11:00 - Hanu' Lui Manuc

Punguța cu doi bani @ Hanu’ lui Manuc

Hanu' Lui Manuc, București

duminică, 19 februarie, ora 11:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. Se achită bilete atât pentru părinti cât și pentru copii.

35 lei

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

In spectacolul nostru ne-am folosit de umorul, veselia și povețele scrise de marele nostru povestitor Ion Creanga. Intr-o atmosfera de târg, actorii iși împart rolurile pentru a povesti “Punguța cu doi bani”. Răutatea babei și zgârcenia boierului contrabalansează bunătatea moșului și devotamentul animalului său de companie, cocoșul.

Muzica antrenantă și textul în versuri fac din această poveste un spectacol muzical în care copiii trec alături de personajul principal prin mai multe peripetții.

In final tragem concluzia: “Nu de cele mai multe ori bogăția este o calitate. Bunătatea, curajul și invățătura sunt negreșit demne de urmat.”

Actorii vor da viață personajelor: Florăreasa, Vizitiul Pălămidă, Un țăran, Moșul, Baba, Cocoșul, Găina, Boierul, Pălămidă și cele 3 Cucoane.

 

Spectacol de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 minute. 

 

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Hanu’ lui Manuc - Piața Unirii, Strada Franceză 62-64, Sector 3, București

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.