Horaţiu Mălăele - Ediţie specială muncitorească - SOLD OUT - 18 aprilie ora 19:30

Horaţiu Mălăele - Ediţie specială

Categorie :SPECTACOLE

Cinema Pro, Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Sector 2, Bucuresti

Editie Speciala este un proiect marca Horatiu Malaele, un best of al celor mai indragite momente din cariera marelui artist, dar si cu multe texte noi. Maestrul ironiei si al hazului ascutit va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.

Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca de la lacrima emotiei la rasul in hohote.

Editia Speciala are la baza texte puternice, pline de emotie, pigmentate cu momente "Best of  Horatiu", culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului. Muzica special aleasa de Radu Captari si melodiile noi compuse pe texte ale lui Horatiu Malaele, vor intregi acest univers in care veti trai pentru o ora si jumatate.

Recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie in care Horatiu Malaele poate fi regasit atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor. Filmul ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma. In film exista o secventa memorabila in care marele actor apare alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul Horatiu Malaele – Editie Speciala vor beneficia in mod gratuit de vizionarea peliculei.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;