Smiley - Confesiune - 18 martie ora 18:00

Smiley - Confesiune

Categorie :CONCERTE

Sala Sporturilor Buzău, Str. Brosteni, Buzău

Smiley are o #confesiune pentru buzoieni

Pe 18 martie, începând cu ora 18.00, Sala Sporturilor din Buzău va fi gazda unui eveniment unic, o adevărată #confesiune muzicală, ce-l va avea drept protagonist pe îndrăgitul Smiley. Invitatul special al spectacolului de la Buzău este Ana Munteanu, câștigatoare "Vocea României". 

Unul dintre cei mai populari și iubiți artiști pop ai momentului, pe numele său real, Andrei Maria, va concerta în premieră la Buzău, într-un spectacol ce poartă numele ultimului său album, Confesiune. Evenimentul va surprinde complexitatea artistică pe care Smiley a dobândit-o  în cei peste zece ani în care s-a aflat în diferite posturi, precum cea de interpret, compozitor, producător, om de televiziune sau actor.

În 2017, Smiley a marcat 10 ani de carieră solo prin proiectul #Smiley10. Proiectul a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de artist. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesa funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, “Să-mi fie vară”, “Rara”, “O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, ”Pierdut printre femei”, „Vals”și „O poveste” au completat lista de piese lansate în cele 10 luni ale proiectului, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care a culminat pe 18 decembrie cu lansarea albumului „Confesiune”.

Smiley nu a încetat niciodată să-și surpindă publicul, oferindu-i acestuia muzică de calitate, colaborări îndrăznețe și pline de originalitate. Ultimul său album reprezintă însă cel mai complex produs al său de până acum, reușind să evoce o maturitate artistică incontestabilă.  

Invitata lui Smiley de la Buzău, Ana Munteanu vine din Chișinău, a făcut canto cinci ani, iar în prezent este elevă la liceu și ia lecții de xilofon, tobe și pian. Studiază foarte mult și toată viața ei se învârte în jurul muzicii. Moștenește talentul de la părinții ei, care au calități vocale excepționale, dar care nu au performat în acest domeniu.

În 2014, la numai 13 ani, tânăra a câştigat „Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas - „Il parle d’amour”. Tânăra spunea atunci că este o mare fană a legendarului cântăreţ rus Vladimir Vîsoţki şi a cântat mai multe melodii ale acestuia până sp ajungă în finală.

La ”Vocea României”, Smiley a fost fascinat de calitățile vocale ale Anei încă din etapa audițiilor pe nevăzute, avut încredere in ea de fiecare dată și a dovedit că Ana este o învingătoare.

In 18 martie, buzoienii vor asculta live piese ce au urcat cu ușurință în topurile românești, Smiley promițând un concert de neuitat, o primă întâlnire plină de emoție și ritm.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

Evenimente din aceeaşi categorie

CONCERTE


Smiley - Confesiune
Johann Strauss Ensemble - CLUJ - Vienna Magic

12 decembrie - Opera Natională Cluj

Smiley - Confesiune
Johann Strauss Ensemble - BISTRIȚA - Vienna Magic

13 decembrie - Palatul Culturii Bistrita

Smiley - Confesiune
Johann Strauss Ensemble - RÂMNICU VÂLCEA - Vienna Magic

16 decembrie - Filarmonica Ion Dumitrescu Râmnicu Vâlcea

Smiley - Confesiune
Vali Boghean Band - Concert de Crăciun

19 decembrie - Cinema Pro

;