Johann Strauss Ensemble - Vienna Crystal Christmas - 18 decembrie ora 20:00

Johann Strauss Ensemble - Vienna Crystal Christmas

Categorie :CONCERTE

Opera Nationala Bucuresti,

JOHANN STRAUSS ENSEMBLE – VIENNA CRYSTAL CHRISTMAS

DE 15 ANI PENTRU ROMANI!

Regii valsului vienez se intorc de Craciun, in Romania!

              Mult indragitii muzicieni austrieci se intorc in Romania pentru al cinsprezecelea an consecutiv. Anul acesta ei ne vor incanta cu spectacolul 

„ VIENNA CRYSTAL CHRISTMAS”, un concert extraordinar de Craciun, care va fi prezentat publicului intr-un turneu ce va strabate tara noastra.

              Johann Strauss Ensemble a cucerit an de an publicul din Romania prin sunetul tipic austriac, virtuozitate, plus o picatura de umor,  elemente care stau la baza succesului international al acestei orchestre de muzicieni de prim rang, aplaudata cu entuziasm de spectatorii de pe toate meridianele. Concertele sustinute în Romania au inclus intotdeauna numeroase lucrari in premiera, iar in acest an, mai mult ca sigur vom avea parte de numeroase surprize muzicale.

Invitatii speciali la concertul din Bucuresti vor fi baritonul Stefan Ignat, tenorul Alin Stoica si sopranele Cristina Maria Oltean si Stephanie Radu. Pentru concertele din tara, invitatata speciala este soprana Elisabeth Wimmer.

Atractia concertelor sustinute de orchestra austriaca se datoreaza intr-o buna parte magnetismului lui Russel McGregor, dirijor si prim-solist al Johann Strauss Ensemble, detinator al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore in anul 1697, “sora mai mica” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart. In acompaniamentul, sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete internationale ale muzicii de opera, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Toate recomandarile si experienta concertelor precedente oferite de Johann Strauss Ensemble creeaza premisa unui spectacol deosebit, de care se vor bucura toti cei prezenti la aceast eveniment aniversar.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;