Lăutarii Bucureștiului și invitații - 22 septembrie ora 20:00

Lăutarii Bucureștiului și invitații

Categorie :CONCERTE

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28

22 septembrie 20:00,

Dragii nostri spectatori,

Vă comunicăm că nu este posibila returnarea  biletelor la spectacolul nostru, “Lautarii Bucurestiului si invitatii” reprogramat din data de 25 Martie 2020, in data de 22 Septembrie 2020, deoarece decizia de reprogramare a spectacolului nu ne aparține si este un caz de forță majoră. În contextul răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de virusul COVID-19 şi pentru diminuarea riscului de contaminare, Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a adoptat o serie de măsuri printre care si interzicerea manifestatiilor publice sau private. Această măsură este obligatorie la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii sau excepțiilor, neputând fi amânată.

Achiziționarea unui bilet reprezinta semnarea unui contract între organizator si spectator, un contract pe care noi l-am respectat. Eram pregătiți pentru susținerea spectacolului in data de 25 Martie, un spectacol în care am investit multă muncă și mulți bani pană în acest moment. Dacă evenimentul ar fi fost anulat sau amanat din culpa organizatorului, spectatorii aveau tot dreptul să solicite returnarea sumelor plătite pentru achiziționarea biletelor. Noi am ales să ținem evenimentul imediat ce va fi posibil. 

Pentru orice situație în care spectatorii doresc să ia legătura cu noi, vă rugăm să ne scrieti la  adresa noastră de email:

office.lautariibucurestiului@gmail.com

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cu cele mai bune gânduri,

Brezing Entertainment

 

Nume consacrate ale muzicii populare și-au anunțat participarea

 la spectacolul de lansare a orchestrei LĂUTARII BUCUREȘTIULUI

„Sărbătoare la Zi Mare”, 22 septembrie, Sala Palatului

Spectacol de muzică populară va marca lansarea orchestrei Lăutarii Bucureștiului condusă de maestrul-dirijor Florin Alexandru. Intitulat „Sărbătoare la Zi Mare” și organizat de Brezing Entertainment, evenimentul reprezintă primul concert al orchestrei Lăutarii Bucureștiului și va avea loc pe 22 septembrie, la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 20:00.

 Prin stilul inedit al orchestrațiilor și al interpretării instrumentale, cei 21 de muzicieni profesioniști ce alcătuiesc actuala formulă a orchestrei Lăutarii Bucureștiului îi vor acompania pe scena Sălii Palatului pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, artiști consacrați ai scenei folclorului românesc.

 Muzica populară va îmbrăca straie de sărbătoare și va pune în scenă o frumoasă poveste despre frumos, dragoste și dor, culeasă din toate zonele țării, prin recitaluri de excepție susținute de Laura Lavric, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Simona Dinescu, Petrică Mâțu Stoian, Mihaela Coman Alexandru, Silvana Rîciu sau Emilia Dorobanțu ce vor umple sufletele spectatorilor de bucurie și emoție.

 Prețuri bilete: 

  • Cat. I: 150 lei
  • Cat. II: 120 lei
  • Cat. III: 100 lei
  • Cat. IV: 60 lei
  • Cat. V: 45 lei

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;