ANULAT - Folk in the Park - 31 august ora 19:30

ANULAT - Folk in the Park

Categorie :CONCERTE

Teatrul de Vara - Herastrau, Parcul Herastrau (intrarea dinspre Arcul de Triumf)

Datorita unor probleme tehnice, ce tin de organizarea evenimentului,
spectacolul Folk in The Park a fost anulat.
Organizatorul vă cere scuze pentru disconfortul cauzat si va ofera un
voucher de discount de 20% la urmatoarele evenimente:
- Horatiu Malaele – Editie Speciala Muncitoreasca
- Dan Puric si Adrian Naidin – Doi Români
- Damian Draghici & Brothers si Mireasa Nebuna
- Old School vs New School – Batalia Anului in Stand-up-ul Romanesc
 
 
Sumele platite va vor fi restituite integral.
 
 
Va multumim pentru intelegere!

 

 

Folk in The Park vă invită la un regal muzical al unora dintre cei mai iubiti cantautori români.

La spectacolul din data de 31 august, ora 19.45, au răspuns prezent la convocare Mircea Baniciu, Florin Chilian, Radu Captari, Dan Manciulea si trupa Forțele de Muncă.

Vom asculta un „best of” al fiecărui artist prezent la acest mini maraton muzical, ce se întinde pe o durată de aproape 3 ore

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

 Participarea este permisa si spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la intrarea in sala de spectacol. Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost(26 lei), de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;