BATALIA ANULUI IN UMORUL ROMANESC - OLD SCHOOL vs NEW SCHOOL - 15 septembrie ora 20:00

ANULAT Old School vs New School - Bătălia anului

Categorie :STAND-UP COMEDY

Teatrul de Vara - Herastrau, Parcul Herastrau (intrarea dinspre Arcul de Triumf)

Old School vs New School, bătălia anului în umorul romanesc

 

Se știe că râsul este cel mai bun medicament, ce contribuie la întărirea sistemului imunitar, crește nivelul de energie, diminuează durerea si protejează organismul uman de efectele daunatoare ale stresului.   În 15 septembrie, unii dintre cei mai buni artiști de comedie vă invită la Teatrul de Vară Constantin Tănase din Herestrău să vă imunizați prin râs.

Bătălia anului din umorul românesc se va da între artiștii maturi și tinerii artiști din stand-up-ul românesc. Andrei Duban, Marius(Malu) Chivu, Toni Ionescu, Ana Maria Calița, Edi Vacariu si Gabriel Gherghe se vor lupta in poante iar dumneavoastră publicul veți avea ocazia să participați la ostilități prin aplauze sau chiar prin încurajări. Va fi un război epic, al glumelor, o descătușare de forțe ce vă va face să râdeți cu lacrimi, un spectacol maraton de aproape trei ore.

 

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

 Participarea este permisa si spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la intrarea in sala de spectacol. Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost(26 lei), de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;