SPECTACOL ANULAT - 22 decembrie ora 20:00

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș - CLUJ

Categorie :CONCERTE

Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca, Piata Lucian Blaga 1-3 Cluj-Napoca

TARAFUL RUTENILOR ALĂTURI DE CARMEN CHINDRIȘ AMÂNĂ ÎNTÂLNIREA CU FANII DE LA CLUJ, PÂNĂ PE 22 DECEMBRIE
 
Luând în considerare creșterea exponențială a numărului de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 și ținând cont de măsurile deja întreprinse la nivel național pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizatorii concertului Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș care ar fi trebuit să se desfășoare pe 29 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, a fost reprogramat.
Concertul va fi prezentat publicului de la Cluj, în data de 22 decembrie 2021, în aceeași locație. Biletele achiziționate rămân valabile pentru reprezentația din luna decembrie, fără a fi necesară preschimbarea lor. În plus, spectatorii care dețin bilete pentru concertul programat inițial în data de 29 octombrie vor beneficia de o ședință „Meet & Greet”, o întâlnire specială cu artiștii după terminarea concertului din decembrie.
Persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să se adreseze agenției de bilete emitente.
Organizatorii le mulțumesc tuturor pentru înțelegere și le recomandă să aibă grijă în continuare de sănătatea lor și a celor dragi și să rămână în siguranță.

 

Dat fiind faptul că nu putem încă ști dacă până la data concertului vor intra în vigoare noi restricții în ceea ce privește capacitatea, distanțarea, etc., ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor în care se va desfășura evenimentul sau de a-l reprograma, astfel încât dispozițiile legale să fie respectate. Pentru acces vor fi respectate normele privind vaccinarea / testarea / purtarea măștii ce vor fi in vigoare la data evenimentului!

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș sunt unul dintre proiectele muzicale care deși par că au avut succes peste noapte, au in spate sute de ore de muncă în studiou. După ce au lansat împreună un album muzical cu parfum interbelic, stilul care îi definește acum este unul cu iz amuzant și inedit, așa cum le place lor să îl prezinte.

De departe unul dintre cele mai bine primte grupuri muzicale din România, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș vă invită în 22 decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca,  la un concert de zile mari. Melodii precum „Ziua-n care tu mai sărutat”, „Suc”, „Două perechi” sau „Floare Rară” vor face ca atmosfera să fie incendiară.

Taraful Rutenilor a luat naștere în urmă cu patru ani, la inițiativa lui Livius Lauruc, managerul trupei, ce și-a dorit să facă muzică de calitate și a dovedit că poate, izbutind ca în plină pandemie să lanseze melodii ce au fost accesate de zeci de milioane de ori pe toate canalele de social media și reușind să aibă printre cei ce le apreciază muzica inclusiv vedete ca Delia sau Mihai Bendeac.

CARMEN CHINDRIS  s-a nascut la SIGHETUL MARMATIEI, este pasionată de muzică de la vârsta de 7 ani si spune despre ea ca este o mandra morosanca. A studiat la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția de Canto. Mai mult, știe să cânte și la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară. Iubeste  straiele populare și  le poartă cu mândrie la evenimentele la care participă. Carmen este una din putinele soliste de la noi care poate canta in 11 limbi straine, repertoriul ei cuprinzând melodii în engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, limba rromani, portugheză, greacă rusă, maghiară și chiar și în  limba japoneză.

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;