DAVID BISBAL - Turneul Internațional Tú Y Yo - 18 martie ora 20:00

DAVID BISBAL - Turneul Internațional Tú Y Yo

Categorie :CONCERTE

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28

Biletele se mai gasesc la casa de bilete a Salii Palatului si in reteaua BILET.ro!

 

DAVID BISBAL revine in concert la Bucuresti, in martie 2015.

In urma cu doi ani, carismaticul cantaret spaniol, DAVID BISBAL le-a promis celor peste 4.000 de fani  care l-au aplaudat frenetic la Sala Palatului, ca va reveni in Romania cu un nou concert. Asteptarea a luat sfarsit, caci iubitorii muzicii latino sunt invitati la un show plin de pasiune si energie sub amprenta vocii inconfundabile  a lui DAVID BISBAL

Concertul starului spaniol, va avea loc la Sala Palatului, in data de 18 martie 2015, de la ora 20:00, si face parte din turneul international ”Tu y Yo”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic, ce va fi lansat si la Bucuresti in prezenta publicului spectator.

Insotit de instrumentistii sai fabulosi, David Bisbal le va oferi celor prezenti un concert memorabil, un show 100% live, menit sa transmita vibratiile melodiilor ritmate, dar si emotiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste. Din playlist-ul concertului de la Bucuresti nu vor putea lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar si  piese  in prima auditie, desprinse din noul albumul ”Tu y Yo” .

Informatii generale:

In 11 ani de cariera David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicala latino la nivel international. A vandut peste 5 milioane de discuri, a avut sapte turnee internationale si peste 600 de evenimente in jurul lumii. A castigat peste 60 de premii muzicale printre care doua Grammy si Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume.

Ultimul sau album ”Tu y Yo”, lansta in luna martie a acestui an,  a debutat direct pe locul 1 in 14 tari, devenind Best Seller–ul anului in Spania si depasind recorduri de vanzari in prima saptamana de la lansare.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;