NIK WEST - 17 octombrie ora 21:00

NIK WEST

Categorie :CONCERTE

Berăria H, Kiseleff 32, Parc Herastrau (fostul Pavilion H) 011343 Bucuresti, 0725.345.345

www.nikwestbass.com

NIK WEST, chitarista americana supranumita Lanny Kravitz la feminin, concertează la București

Nik West, una dintre cele mai spectaculoase chitariste din lume concertează pe 17 octombrie 2016, la Beraria H din capitală, începând cu ora 21:00.

Nik West propune bucureștenilor o variantă inedită de spectacol, împreună cu chitaristul Tomo Fujita - cunoscut pentru colaborările sale cu Phil Collins, Kenwood Dennard, Ronnie Earl și Paul Jackson - și toboșarul John Blackwell – fost baterist al unor artiști precum Prince, Justin Timberlake și Patti Labelle. Această formulă se numește Funkalaya și promite un extraordinar show de ritm și pasiune.

Prince i-a lăudat prezența scenică, John Mayer spune despre ea că este unică, iar Alex Henderson, critic muzical al revistei Billboard îi laudă expresivitatea și talentul muzical. Nik West este, într-adevăr, o aparație unică pe scenele lumii.  Look-ul său funky îi permite să se joace prin toate mijloacele artistice pe care le are la dispoziție, iar show-urile sale sunt dinamice, încărcate de vitalitate și forță. Dave Stewart  de la Eurythmics spune despre ea că este „varianta feminină a lui Lenny Kravitz”, iar însuși Lenny Kravitz a fost atât de impresionat de talentul ei încât și-a dorit să o cunoască personal.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;