Bere Gratis - 18 ani, frate! - concert aniversar - 27 octombrie ora 20:00

Bere Gratis - 18 ani, frate! - concert aniversar

Categorie :CONCERTE

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28

Bere Gratis - 18 ani, frate! - concert  aniversar

Bere Gratis isi serbeaza majoratul intr-un concert exceptional pe 27 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.


De 18 ani vin la tine cu hituri, cu videoclipuri, colaborari inedite si cu cate o poveste magica in care devii personaj.

"Ce misto"! "Povestea de oras" de anul acesta aduce aceleasi "Doua inimi", a trupei si a publicului, intr-o "Noapte calda" la Sala Palatului.
Concertele Bere gratis sunt unele dintre cele mai mari si spectaculoase showuri din muzica romaneasca si asa va fi si pe 27 octombrie, o desfasurare scenografica rar vazuta la Sala Palatului.
Acest spectacol eveniment se bucura de participarea extraordinara a maestrului Gheorghe  Zamfir, rezultat al unei prietenii atat muzicale si umane,  cat si al unei altchimii artistice rare.
Concertul va fi si unul de lansare al noului album al formatiei, al 12-lea, care include mega-hitul ”Noapte calda” si hit-ul ”Doua inimi”.
Vino sa vezi "Ce n-a vazut Parisul" alaturi de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie, ora 20:00, intr-un spectacol in care baietii vor declara ca nu te vor lasa niciodata, iar tu le vei ura "La multi ani",  si acum, la doar 18 ani.

1Alege reprezentaţia :


2Alege locurile :


Mod selecţie locuri:

;